Algemene informatie – Praktijk Gentsestraat – Den Haag

Welkom bij Praktijk Gentsestraat

Algemene informatie

Hartelijk welkom in onze praktijk

 

Openingstijden:

 Onze praktijk is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 – 12.00 uur en van 13.00 – 17.00 uur.

 

Bereikbaarheid / toegankelijkheid:

De praktijk is telefonisch bereikbaar van 9.00 – 12.00 uur en van 13.00 -16.00 via het nummer: 070-358 77 21 en via Whatsapp alleen voor berichten op het mobiele telefoonnummer: +31 6 2161739.

E-mail: info@g30.nl

Buiten werktijd en in het weekend kunt u via ons antwoordapparaat informatie krijgen over de avond- of weekenddienst en over een eventueel vervangende tandarts.

 

Uw afspraak

Bij verhindering graag minimaal 24 uur van tevoren afbellen, daar wij anders genoodzaakt zijn de tijd in rekening te brengen.

Uiteraard stellen wij het zeer op prijs als de tanden goed gepoetst zijn voor elke afspraak.

 

Pijnklachten

Bij acute pijnklachten dient u voor 10.00 uur te bellen zodat wij een afspraak voor, indien mogelijk, dezelfde dag kunnen maken.

Wanneer de praktijk gesloten is, hoort u op het antwoordapparaat het nummer van de dienstdoende tandarts.

Voor spoedgevallen of in het geval dat de praktijk niet bereikbaar is kunt u bellen naar tandarts spoedpraktijk HMC Westeinde 0900-8602, Lijnbaan 32, 2512 VA Den Haag.

 

Medische gegevens

Tanden, kiezen, tandvlees en kaken maken deel uit van het lichaam. Wilt u ons steeds van eventuele veranderingen van uw gezondheid op de hoogte houden? (bv zwangerschap, medicijngebruik, ziektes, infecties, afwijkingen, etc.)

 

Gedelegeerde handelingen

Uitvoering van orthodontisch onderzoek, b.v. foto’s en scannen van het gebit wordt meestal uitgevoerd door orthodontische assistenten, die hier speciaal voor zijn opgeleid. Dit geldt ook voor de gang van zaken tijdens de behandeling, waarbij de assistenten onder supervisie het merendeel van de taken in de orthodontische behandeling uitvoeren, o.a.  draden verwisselen, brackets verwijderen etcetera.

 

Privacyregeling en geheimhouding

Patiënten informatie wordt niet aan derden doorgestuurd of verteld zonder overleg met de tandarts en met medeweten van de patiënt. Alle informatie blijft binnen het praktijkpand, behalve als het informatie betreft voor een collega die bij de betreffende behandeling is betrokken.

 

Meningsverschil

Indien u een meningsverschil heeft met uw tandarts en denkt dat de tandarts aantoonbaar in gebreke is gebleven zonder dat u dat samen heeft kunnen oplossen dan kunt u zich richten tot de KNMT-klachtenservice(Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Tandheelkunde) en om bemiddeling vragen.
Meer info kunt u hier vinden: Ontevreden over uw tandarts? Dit kunt u doen. 

 

Betalingsvoorwaarden

Onze facturering wordt verzorgd door Netpoint- Factoring BV. Zij zijn bereikbaar via https://www.uwdeclaraties.nl/ , telefoonnummer: 0900 – 687 64 68  . Voor het opvragen van een nieuwe nota, de factuur online bekijken en betalen kunt u ook naar deze site.

 

Parkeren

U kunt de actuele parkeer tarieven en tijden controleren op www.denhaag.nl/parkeren

 

Klanttevredenheid

Wij doen regelmatig onderzoek naar de tevredenheid onder onze patiënten. Mocht u op- of aanmerkingen hebben dan kunt u dit altijd doorgeven bij de balie.

 

Met vriendelijke groet,

Het team van Praktijk Gentsestraat